Brandbeveiliging

Brandbeveiliging

Een brand heeft grote gevolgen voor zowel de aanwezige personen als voor de continuïteit van uw bedrijf. AquaSafety, gevestigd in Groningen, is gespecialiseerd in het onderhouden en keuren van blusmiddelen en in het trainen hoe met deze blusmiddelen gewerkt moet worden.

Gecertificeerd personeel

Ook een grote brand begint doorgaans klein. Goede kennis van blusmiddelen en blus technieken is dan ook van onschatbare waarde binnen uw onderneming. Op die manier verkleint u de risico’s en bevordert u de veiligheid. Bezuinigen op veiligheidsmiddelen en -opleidingen is dan ook zeer onverstandig. Toch gebeurt het nog regelmatig dat met name kleine of startende ondernemers ervoor kiezen om op brandveiligheid te bezuinigen. Onverstandig! Een brand heeft grote gevolgen voor zowel de aanwezige personen als voor de continuïteit van uw bedrijf. AquaSafety, gevestigd in Appingedam (Groningen), is gespecialiseerd in het onderhouden en keuren van blusmiddelen en in het trainen hoe met deze blusmiddelen gewerkt moet worden. Hoe groot of klein uw onderneming ook is, wij helpen u met advies over alle vormen van brandbeveiliging. Blusmiddelen, detectiemiddelen en opleidingen, wij kennen de richtlijnen voor brandbeveiliging en zijn u graag van dienst.

Wij leveren, onderhouden en inspecteren uw veiligheidsmiddelen of nautische inventaris. Niet alleen industrieel, maar ook voor de pleziervaart, de beroepsvaart, de transportsector, de offshore, het MKB, de horeca en de particuliere sector. U kunt bij ons terecht voor:

Brandblussers
Verbanddozen
Noodverlichting
Brandslanghaspels
Blusserkasten
Slanghaspel kasten
Vluchtladders
Pictogrammen
Rookmelders
Gasdetectie apparatuur
Koolmonoxidemelders
Ademlucht apparatuur
Combikasten
Medische uitrusting
Keuren MOB boten
Blusserkasten
Reddingsvesten

Regelmatig onderhoud redt levens

Deskundig onderhoud aan blusmiddelen is essentieel voor de brandbeveiliging van uw onderneming. Vertrouw daarom het onderhoud aan uw blusmiddelen toe aan onze gecertificeerde servicemedewerkers. Zij houden zich dagelijks bezig met het onderhoud aan alle vormen van blusmiddelen en worden regelmatig getraind en geschoold conform de REOB (Regeling Erkenning Onderhoudsbedrijven Kleine Blusmiddelen). Aqua Safety is volledig gecertificeerd voor:

OLF
OPITO
VCA
NCP
NOGEPA
ISO900

Wat kunnen wij in de toekomst voor u betekenen?

Regelmatig onderhoud van de brandveiligheid helpt voorkomen dat een kleine brand alsnog uit de hand loopt door ondeugdelijke blusmiddelen. Doordat wij op gezette tijden de brandveiligheid van uw bedrijf controleren kennen onze servicemonteurs de brandveiligheid van uw bedrijf goed. Voor u betekent die langdurige relatie dan ook extra zekerheid. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de brandbeveiliging​ van uw onderneming met u door te spreken. U kunt rekenen op goede en vakkundige adviezen. Wij denken met u mee!

Meer informatie over Brandbeveiliging

Benieuwd wat AquaSafety voor u kan betekenen op het gebied van brandbeveiliging? Wij zijn u graag van dienst met onze adviezen en producten.

Geautomatiseerd keuringssyteem

Met ons volledig geautomatiseerd keuringssysteem zijn uw veiligheidsmiddelen en arbeidswerkzaamheden tijdig gekeurd. U wordt ontzorgd rondom deze keuringsmomenten. Het systeem houdt bij wanneer de inspectie moet worden uitgevoerd en AquaSafety kan eveneens per locatie flexibele rapporten over de inspectiestatus verstrekken.

Op deze manier bent u verzekerd van gekeurde objecten en geoptimaliseerde veiligheid. Uw veiligeid, onze zorg.