Detacheren Brandbeveiliging

Detacheren Brandbeveiliging

Detachering is een oplossing voor uw organisatie als u op tijdelijke basis één of meerdere specialisten wilt inzetten. Dit kan het geval zijn als medewerkers uit uw reguliere bezetting afwezig zijn wegens ziekte of verlof. Maar ook in geval van een tijdelijke behoefte aan extra kennis of capaciteit, zoals gedurende een project of een piekmoment.

Zeer groot netwerk.

U wordt volledig ontzorgd in uw zoektocht naar extra medewerkers. Het hele traject wordt geregeld van de selectie van kandidaten tot en met een soepele start. Zo kunt u zich blijven focussen op uw dagelijkse business.

 

Detasafe

Voor detachering schakelen wij Detasafe in. Detasafe B.V. is dé partner voor veiligheidspersoneel. Zij leveren veiligheidspersoneel voor onder andere bedrijven in de olie- en gasindustrie, petrochemie, zorginstellingen, overheid, weg- en waterbouw. Denk hierbij onder andere aan een mangatwacht, veiligheidskundigen en beveiligers.

Onze puzzel

Met Detasafe als betrouwbare partner op gebied van detachering bieden wij u een totaalpakket van diensten. Zij vormen een belangrijke rol in wat wij ‘onze puzzel‘ noemen. Dankzij onze puzzel kunnen wij snel schakelen bij vraagstukken op gebied van detachering en opleidingen. Dit draagt onze one stop service kracht bij!

 

Neem gerust contact met ons op voor vragen over deze samenwerking of neem direct contact op met Detasafe uit Appingedam.

Meer informatie over Detacheren Brandbeveiliging

Benieuwd wat AquaSafety voor u kan betekenen op het gebied van brandbeveiliging? Wij zijn u graag van dienst met onze adviezen en producten.

Geautomatiseerd keuringssyteem

Met ons volledig geautomatiseerd keuringssysteem zijn uw veiligheidsmiddelen en arbeidswerkzaamheden tijdig gekeurd. U wordt ontzorgd rondom deze keuringsmomenten. Het systeem houdt bij wanneer de inspectie moet worden uitgevoerd en AquaSafety kan eveneens per locatie flexibele rapporten over de inspectiestatus verstrekken.

Op deze manier bent u verzekerd van gekeurde objecten en geoptimaliseerde veiligheid. Uw veiligeid, onze zorg.