Geautomatiseerd keuringssyteem

Geautomatiseerd keuringssyteem

Met ons volledig geautomatiseerd keuringssysteem zijn uw veiligheidsmiddelen en arbeidswerkzaamheden tijdig gekeurd. Het systeem houdt bij wanneer de inspectie moet worden uitgevoerd en AquaSafety kan per locatie flexibele rapporten over de inspectiestatus verstrekken.

Op deze manier bent u verzekerd van gekeurde objecten en geoptimaliseerde veiligheid. Uw veiligeid, onze zorg.

Aqua Safety maakt gebruik van een volledig geautomatiseerd keuring systeem genaamd Centix. In dit veelzijdige systeem houden we alle inspecties bij die we doen met vooraf gedefinieerde controlelijsten, afhankelijk van het type object dat wordt geïnspecteerd. Het systeem houdt bij wanneer de inspectie moet worden uitgevoerd en AquaSafety kan per locatie flexibele rapporten over de inspectiestatus verstrekken. Rapportage kan worden gedaan als pdf of als (geautomatiseerde) excel-bestand.

De inspecteurs gebruiken tablets om de inspectie uit te voeren en ervoor te zorgen dat elke inspectie die wordt uitgevoerd onmiddellijk wordt bijgewerkt in Centix. Een volledige geschiedenis van elk object zal beschikbaar zijn, inclusief inspecties uit het verleden, het logboek en een heleboel andere functies.

Voor AquaSafety is het eenvoudig om op elk moment de digitale resultaten van de inspectie te geven. Samen met de klant kunnen er afspraken gemaakt wanneer een rapport zal worden uitgebracht.

De klant zal worden voorzien van eigen inloggegevens waar zij de goedgekeurde en afgekeurde objecten kunnen vinden in een eigen Centix-omgeving. De goedgekeurde objecten zullen worden voorzien van een qr- code. Door deze qr-code met de Centix-toepassing te scannen, kunnen de specificaties en certificaten gemakkelijk worden weergegeven.

 

Handleiding Centix