Hef en hijsmiddelen keuren

Hef en hijsmiddelen keuren

Deskundige Hef- en Hijsmiddelen keuring en certificering door Aquasafety

Een deugdelijke keuring van uw hijsmiddelen is niet alleen een noodzakelijke en wettelijke verplichting, het is ook een uitermate waardevolle actie. U moet er niet aan denken welke ongevallen er kunnen plaatsvinden wanneer werkzaamheden worden uitgevoerd met ondeugdelijk materiaal. Keuring en certificering is dan ook van levensbelang. Zonder gecertificeerd materiaal kunt u daarom niet verder. Onze geschoolde medewerkers hebben jarenlange ervaring met het keuren en certificeren van hef- en hijsmiddelen. Laat daarom ook uw materiaal certificeren door de experts van AquaSafety.

Keuringsmethoden Hef en Hijsmiddelen

Tijdens het keuren van uw hijs- en hefmiddelen, hijsbanden en takels wordt uw materiaal onderworpen aan diverse testen, waaronder:

  • NDT (Non destructieve testing)
  • DT trekbank
  • Visuele inspectie
  • Volgens wettelijke norm AI-17

 

Wanneer de hijsmiddelen de testen doorstaan en aan de normen voldoen bent u ervan verzekerd dat uw materiaal deugdelijk is. Uw materiaal wordt door ons voorzien van een wettelijk erkend certificaat.

Meer informatie over Hef en Hijsmiddelen keuren

​Benieuwd wat AquaSafety, gevestigd in Appingedam (Groningen), voor u kan betekenen op het gebied van het keuren van hijsmiddelen? Wij zijn u graag van dienst met onze adviezen en producten.

Meer informatie over Hef en hijsmiddelen keuren

Benieuwd wat AquaSafety voor u kan betekenen op het gebied van heffen & hijsen? Wij zijn u graag van dienst met onze adviezen en producten.

Geautomatiseerd keuringssyteem

Met ons volledig geautomatiseerd keuringssysteem zijn uw veiligheidsmiddelen en arbeidswerkzaamheden tijdig gekeurd. U wordt ontzorgd rondom deze keuringsmomenten. Het systeem houdt bij wanneer de inspectie moet worden uitgevoerd en AquaSafety kan eveneens per locatie flexibele rapporten over de inspectiestatus verstrekken.

Op deze manier bent u verzekerd van gekeurde objecten en geoptimaliseerde veiligheid. Uw veiligeid, onze zorg.