Hef en hijsmiddelen

Hef en hijsmiddelen

Uw vertrouwde partner

Of uw onderneming nou actief is in de offshore, het MKB, het theater of in de petrochemische industrie, AquaSafety is al jaren dé vertrouwde leverancier van hijsmiddelen. Hijsbanden, spanbanden, kettingen en stroppen, AquaSafety verkoopt, keurt en inspecteert al uw materiaal snel en vakkundig.

Advies

Ook voor uw medewerkers die al jaren met hijsoplossingen werken kunnen sommige situaties vragen oproepen. Onze service medewerkers adviseren u graag vrijblijvend op het gebied van hijsmiddelen en -toepassingen.

Keuring en inspectie

Om de veiligheid van u en uw medewerkers te waarborgen dienen hijsmiddelen gekeurd te worden door een erkend instituut. AquaSafety is daarbij graag uw deskundige en gecertificeerde partner. Wij keuren, onderhouden en repareren al uw hef- en hijsmiddelen, valbeveiliging en NEN 3140 arbeidsmiddelen.

Onderhoud hijsmiddelen

Vakkundig onderhoud aan uw hijsmateriaal is van essentieel belang om de levensduur van uw hijsmiddelen te verlengen. Bovendien kunnen ernstige ongevallen worden voorkomen door tijdig onderhoud te plegen aan uw hijsmiddelen. Onze erkende en gekwalificeerde medewerkers voeren reparaties en onderhoudswerkzaamheden vakkundig uit.

 

L.O.L.E.R. gecertificeerd (Engelse Hef & Hijs voorschriften)

Naast de NEN818 keuring bieden wij ook de L.O.L.E.R. (Lifting Operations and Lifting Equipment Regulations 1998) keuringen aan. Dit betreft een reeks voorschriften die is opgesteld onder de Health and Safety at Work etc. Act 1974, die op 5 december 1998 in Groot-Brittannië van kracht werd en een aantal andere wetten verving die voorheen het gebruik van hijsapparatuur betrof. Deze norm vereist dat bepaalde hef- en hijsmiddelen niet jaarlijks, maar halfjaarlijks geïnspecteerd worden. Al onze keurmeesters zijn L.O.L.E.R. gecertificeerd.

Meer informatie over Hef en hijsmiddelen

Benieuwd wat AquaSafety voor u kan betekenen op het gebied van heffen & hijsen? Wij zijn u graag van dienst met onze adviezen en producten.

Geautomatiseerd keuringssyteem

Met ons volledig geautomatiseerd keuringssysteem zijn uw veiligheidsmiddelen en arbeidswerkzaamheden tijdig gekeurd. U wordt ontzorgd rondom deze keuringsmomenten. Het systeem houdt bij wanneer de inspectie moet worden uitgevoerd en AquaSafety kan eveneens per locatie flexibele rapporten over de inspectiestatus verstrekken.

Op deze manier bent u verzekerd van gekeurde objecten en geoptimaliseerde veiligheid. Uw veiligeid, onze zorg.