Hef en hijs offshore

Uw veiligheid, Onze zorg

Offshore

Uw hef- en hijsmaterialen in vertrouwde handen

Hef- en hijs werkzaamheden in de offshore zijn risicovolle werkzaamheden. Tijdens het verplaatsen van zware lasten, vaak onder moeilijke of bijzondere omstandigheden kan immers veel mis gaan. U wilt daarbij de risico’s vanzelfsprekend tot een minimum beperken. Kennis van de juiste materialen en technieken is daarbij van onschatbare waarde. AquaSafety is uw vertrouwde partner voor al uw offshore hef en hijs materialen. U kunt bij ons terecht voor advies, keuring en training op het gebied van hef en hijs offshore. Onze gecertificeerde keurmeesters staan voor u klaar. Daarnaast staan onze ervaren werkplaats medewerkers voor u klaar om uw materialen te repareren, te inspecteren en te certificeren. Uw materiaal is bij ons in vertrouwde handen!

Meer informatie over Hef en hijs offshore

Benieuwd wat AquaSafety voor u kan betekenen op het gebied van hef en hijs offshore? Wij zijn u graag van dienst met onze adviezen en producten.

Geautomatiseerd keuringssyteem

Met ons volledig geautomatiseerd keuringssysteem zijn uw veiligheidsmiddelen en arbeidswerkzaamheden tijdig gekeurd. U wordt ontzorgd rondom deze keuringsmomenten. Het systeem houdt bij wanneer de inspectie moet worden uitgevoerd en AquaSafety kan eveneens per locatie flexibele rapporten over de inspectiestatus verstrekken.

Op deze manier bent u verzekerd van gekeurde objecten en geoptimaliseerde veiligheid. Uw veiligeid, onze zorg.