EHBO

EHBO Trommels en AED’s bij AquaSafety B.V.

Bij AquaSafety B.V. zijn we dé BHV-leverancier voor al uw verbanddozen, AED’s en overige BHV-materialen. Wij leveren en onderhouden landelijk bedrijfsverbanddozen en AED’s en bieden oplossingen voor al uw bedrijfshulpverlening (BHV) behoeften. Met onze uitgebreide service ontzorgen wij u volledig en helpen we u te voldoen aan uw ARBO-verplichtingen op het gebied van bedrijfshulpverlening.

EHBO Trommels

Onze EHBO trommels zijn samengesteld volgens de nieuwste richtlijnen en bevatten alle essentiële materialen voor eerste hulp bij ongevallen. We bieden verschillende soorten EHBO trommels die geschikt zijn voor diverse werkomgevingen, van kantoren tot industriële locaties.

Kenmerken van onze EHBO trommels:

  • Compleet en Gebruikersvriendelijk: Voorzien van alle benodigde materialen voor snelle en effectieve eerste hulp.
  • Hoge Kwaliteit: Gemaakt van duurzame materialen om ervoor te zorgen dat uw EHBO trommel altijd klaar is voor gebruik.
  • Diverse Maten en Inhoud: Beschikbaar in verschillende uitvoeringen om aan de specifieke behoeften van uw bedrijf te voldoen.

 

AED’s

Wij bieden een breed assortiment aan AED’s (Automatische Externe Defibrillators) van gerenommeerde merken. Een AED is van vitaal belang in noodsituaties waarin reanimatie vereist is, en kan levens redden door snel en effectief in te grijpen bij hartstilstand.

Onze AED-diensten omvatten:

  • Levering: Breed assortiment AED’s die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
  • Installatie: Professionele installatie om ervoor te zorgen dat uw AED altijd binnen handbereik is en klaar voor gebruik.
  • Onderhoud en Service: Regelmatig onderhoud en service om de betrouwbaarheid en functionaliteit van uw AED te garanderen.

Onderhoud en Service

Bij AquaSafety B.V. bieden wij volledige onderhouds- en servicepakketten voor zowel EHBO trommels als AED’s. Onze service omvat regelmatige controles, aanvulling van verbruikte materialen en technische ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw veiligheidsmiddelen altijd up-to-date en operationeel zijn.

Wat wij bieden:

  • Landelijke Dekking: Wij bedienen klanten in heel Nederland, waardoor u altijd op ons kunt rekenen, ongeacht uw locatie.
  • Periodieke Controles: Wij zorgen voor regelmatige inspecties en aanvulling van uw EHBO trommels en AED’s.
  • 24/7 Ondersteuning: Onze klantenservice staat altijd klaar om u te ondersteunen bij vragen of problemen.

 

Totaaloplossing voor BHV


AquaSafety B.V. biedt meer dan alleen producten; wij bieden complete oplossingen voor al uw BHV-behoeften. Ons doel is om u volledig te ontzorgen op het gebied van bedrijfshulpverlening, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

Geautomatiseerd keuringssyteem

Met ons volledig geautomatiseerd keuringssysteem zijn uw veiligheidsmiddelen en arbeidswerkzaamheden tijdig gekeurd. U wordt ontzorgd rondom deze keuringsmomenten. Het systeem houdt bij wanneer de inspectie moet worden uitgevoerd en AquaSafety kan eveneens per locatie flexibele rapporten over de inspectiestatus verstrekken.

Op deze manier bent u verzekerd van gekeurde objecten en geoptimaliseerde veiligheid. Uw veiligeid, onze zorg.