MOB Reddingsboten

MOB Reddingsboten

Bij AquaSafety B.V. streven we ernaar om de hoogste kwaliteit onderhoudt en (her)certificering van reddings- en veiligheidsmiddelen te bieden. Onze uitgebreide servicefaciliteiten zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en bemand door ervaren specialisten om ervoor te zorgen dat uw uitrusting altijd in optimale staat verkeert.

 

MOB Reddingsboten

Onze onderhoudsdiensten voor Man Overboord (MOB) reddingsboten omvatten volledige inspecties, reparaties en (her)certificering. We zorgen ervoor dat uw reddingsboot altijd klaar is voor noodgevallen.

Daarnaast bieden wij ook:

Davit-systemen
Wij bieden complete servicepakketten voor Davit-systemen, inclusief inspectie, onderhoud, reparatie en certificering. Onze technici zorgen ervoor dat uw Davit-systeem betrouwbaar en operationeel is.

Buitenboordmotoren
Onze deskundigen voeren grondig onderhoud en reparaties uit aan buitenboordmotoren. Wij garanderen dat uw motoren efficiënt en veilig functioneren.

Reddingsvesten
Wij bieden inspectie, onderhoud en (her)certificering van reddingsvesten om te garanderen dat ze voldoen aan alle veiligheidsnormen en -voorschriften.

Overlevingspakken
Onze onderhoudsdiensten voor overlevingspakken omvatten gedetailleerde inspecties, reparaties en certificering om ervoor te zorgen dat uw overlevingspakken klaar zijn voor elke situatie.

En Meer..
Naast de bovengenoemde diensten bieden we ook onderhoud en certificering voor een breed scala aan andere reddings- en veiligheidsmiddelen. Of het nu gaat om brandblussers, noodsignalen of EHBO-kits voor uw MOB boot, wij zorgen ervoor dat uw uitrusting voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen.

Waarom Kiezen voor AquaSafety B.V.?

 • Ervaring en Expertise
  Onze technici hebben jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van alle soorten reddings- en veiligheidsmiddelen.
 • Hoogwaardige Service
  Wij streven naar uitmuntendheid in elke stap van ons onderhouds- en certificeringsproces.
 • Betrouwbaarheid
  U kunt op ons vertrouwen voor snelle en efficiënte service, zodat uw uitrusting altijd klaar is voor gebruik.
 • Veiligheid
  Wij hanteren de strengste veiligheidsnormen en -voorschriften om de veiligheid van uw bemanning te waarborgen.

Geautomatiseerd keuringssyteem

Met ons volledig geautomatiseerd keuringssysteem zijn uw veiligheidsmiddelen en arbeidswerkzaamheden tijdig gekeurd. U wordt ontzorgd rondom deze keuringsmomenten. Het systeem houdt bij wanneer de inspectie moet worden uitgevoerd en AquaSafety kan eveneens per locatie flexibele rapporten over de inspectiestatus verstrekken.

Op deze manier bent u verzekerd van gekeurde objecten en geoptimaliseerde veiligheid. Uw veiligeid, onze zorg.