Valbeveiliging keuren

Valbeveiliging keuren

AquaSafety neemt u de zorg van de periodieke keuring uit handen. Deskundige keuring voorkomt onnodige ongevallen!

Deskundige keuring voorkomt onnodige ongevallen

Wist u dat 80% van alle ongevallen bij het werken op hoogte veroorzaakt wordt door ondeskundig handelen of ondeugdelijk materiaal? Goed onderhouden valbeveiliging is dan ook van onschatbare waarde. Vergeet daarom niet om uw materiaal periodiek te laten keuren! Het kan mensenlevens redden. AquaSafety neemt u de zorg van de periodieke keuring uit handen. Wij zijn al jaren hét deskundige en gecertificeerde keuringsinstituut voor de keuring van uw valbeveiliging.

De keuring van valbeveiliging

​Valbeveiligingsproducten vallen onder de Europese Normen. In deze Europese norm staat vermeld welke eisen worden gesteld aan onder andere gebruiksaanwijzingen, onderhoud, periodieke inspectie, reparatie en verpakking. Omdat bij de kwaliteit van valbeveiliging mensenlevens op het spel staan kunt u de keuring van het materiaal het beste overlaten aan experts. Aan een VCA-erkend bedrijf met jarenlange ervaring. AquaSafety is graag uw partner bij valbeveiliging keuren. Wij keuren uw materiaal onder andere op slijtage, verkleuring, deugdelijkheid van naden en stiksels, beschadiging en roestvorming. Zo bent u verzekerd van een goede keuring door de professionals van AquaSafety. De keuring van uw valbeveiliging is in goed handen!

Geautomatiseerd keuringssyteem

Met ons volledig geautomatiseerd keuringssysteem zijn uw veiligheidsmiddelen en arbeidswerkzaamheden tijdig gekeurd. U wordt ontzorgd rondom deze keuringsmomenten. Het systeem houdt bij wanneer de inspectie moet worden uitgevoerd en AquaSafety kan eveneens per locatie flexibele rapporten over de inspectiestatus verstrekken.

Op deze manier bent u verzekerd van gekeurde objecten en geoptimaliseerde veiligheid. Uw veiligeid, onze zorg.