Veilig werken op hoogte

Veilig werken op hoogte

Veiligheid staat voorop

Bij het werken op hoogte staat veiligheid op de eerste plaats. Om de risico’s tot een minimum te beperken zijn diverse producten ontwikkeld die werknemers beschermen tijdens het werken op hoogte. AquaSafety is uw vertrouwde leverancier en dienstverlener op het gebied van valbeveiliging. Onze experts hebben jarenlange ervaring op het gebied van het veilig werken op hoogte. U kunt bij ons terecht voor producten, adviezen, inspecties, keuringen en training op het gebied van veilig werken op hoogte.

Professionele producten en diensten

Goed ingerichte valbeveiliging begint met professionele producten. Producten die voorzien zijn van een keurmerk en die periodiek geïnspecteerd en gekeurd worden door een expert. AquaSafety is uw totaal leverancier op het gebied van valbeveiliging. Wij leveren, adviseren, keuren en trainen.

Wat kunt u zelf doen?

U kunt de levensduur van uw valbeveiliging positief beïnvloeden door op een juiste manier met het materiaal om te gaan. Denk daarbij aan de volgende punten:

  • Gebruik het materiaal waarvoor het bedoeld is conform de richtlijnen
  • Houdt rekening met warmtebronnen zoals vuur, hoge temperaturen
  • Maak het materiaal na gebruik op de juiste manier schoon
  • Laat het materiaal op een droge, goed geventileerde plek uit de zon drogen

Geautomatiseerd keuringssyteem

Met ons volledig geautomatiseerd keuringssysteem zijn uw veiligheidsmiddelen en arbeidswerkzaamheden tijdig gekeurd. U wordt ontzorgd rondom deze keuringsmomenten. Het systeem houdt bij wanneer de inspectie moet worden uitgevoerd en AquaSafety kan eveneens per locatie flexibele rapporten over de inspectiestatus verstrekken.

Op deze manier bent u verzekerd van gekeurde objecten en geoptimaliseerde veiligheid. Uw veiligeid, onze zorg.